morsdag

Hellu ♥
Idag är det morsdag och vi har varit ute vid ystad & ätit en jätte god middag. Mormor hade bjudit oss alla på buffé jätte gott&jättemätt.. HAHA
Men det var mysigt, det låg precis vid stranden och kul att träffa släkten.
Jag sitter här och deppar över att det är söndag, uschusch.. skola imorgon igen, vill inte.
baby sa innan att han ska komma ikväll, så vi får väll hoppas& se om han gör det :) Saknar min älskling.<3
dagen/kvällen i bilder :)


Isak i full gång på ätandet :D


kusin <3





kvällens look.

lördagkväll

hej allihopa,  skrev aldrig om igårkväll så får bli ett inlägg om det nu.
Sara var snäll och kom hit igår, hon stannade inte på 20-års festen så länge, så def var bra, slapp jag vara ensam. Vi skrämmde upp varanda som vanligt och vågade knappt vara här, men vi överlevde :P
Vi kollade sex and the city igår också , var ute en runda och lite så.
bilder för förklara. (:
puss ♥







tack för en trevlig helg :)


090530

Hej
Just nu sitter jag här och har kollat igenom massa bloggar (:  tänkte att jag får uppdatera ett inlägg til leftersom jag inte har skrivit igår, Solen skiner därute så jag måste ut snart, haha.. måste ta vara på vädret eftersom man vet inte om detta är sommaren?
2 veckor kvar i skolan och jag längtar till sommarlovet.
Mamma&Pappa är i vår sommarstuga hela helgen, så jag sitter här. Sara har stuckit hem för hon skulle på 20 årsfest, jag får hoppas älskling kommer ikväll ,men jag tror inte det, för han är mycket jobb. Imorgon är det morsdag & mormor har bjudit ut oss alla, ska bli mysigt.. kommer massa bilder imorgon, ska fota :)
kommer lite bilder på mig från dagen nu,
/s.kess




tjocki idag, så söt :)

jag idag




nya skorna, fina? (:
din sko 299:-

Jannika&sandra.

fredagskväll med sara

Hellu läsare, sorry att jag inte uppdaterat, men har verkligen inte hunnit.
Igår kom Sara till mig. vi möttes vid 6 så stack vi ner och handlade hårfärg, när vi kom hem här lagade vi taco, muuuums.. sen kollade vi massa sex and the city och käkade godis, jag färgade även Saras hår, blev som vi ville, chokladbrunt, najsnajs! Idag har vi bara legat ute & solat , varmt idag. nu ska hon hem och jag ska inom mormor en runda, ska fixa till mina smycken. (:
Igår köpte jag & Jannika även friendships ringarna, faktiskt fina :)
Vi hörs ikväll.
Puss♥


hårfärgning (:


haha inga söta bilder, men ja.. viu får väl bjuda på en :)


taco , mums





godis? haha


090528

Hejsan allihopa :)
Just nu sitter jag hemma hos älskling, fast helt ensam.. alla jobbar. Det blev en liten runda in till Malmö med Jannika idag iallafall (: jag handlade ett diadem och ett par skor  ( fast jag igentligen inte skulle) hahaha.. men ja, ni får se skorna imorgon ! ;)
imorgon är det skola och som tur är börjar jag inte förens 10 i 10 , ska ta tåget direkt härifrån. Hoppas vädret blir finare imorgon !
nä nu får jag försöka roa mig själv till dom andra kommer hem, ska nog sätta mig vid tv:n en runda.
Puss ♥


bild från alldeles nyss, ( nya diademet, me like :) )

godmorgon

Godmorgon bloggen♥
Hoppas ni mår bra idag(: själv är det sådär, Jannika skickade ett sms inatt om att hon inte kunde somna så ja det blir nog inget malmö idag om jag inte övertalar henne, vi får se när hon vaknar :)
Det regnar inte, och inte heller sol, men ja.. det är väl sverige så ? Jag sitter här nyvaken och ska snart hoppa in i duschen, Jag hoppas få tag i älskling för skulle nog åka dit idag, men vi får väl se hur allt blir.
Tjocki är just nu ute på balkongen och jagar spindlar? uhe.. hahah men han tyckte jag sov för länge iddag tror jag för han försökte väcka mig hela tiden , haha...
men nu ska jag duscha, hoppas ni får en fin dag så hörs vi senare (:


nyvaken.

försovning

hejsan ♥
Idag försov jag mig , baby sov här inatt ju så ville inte alls gå upp imorse, haha.. kom till skolan vid 12 sen slutade vi halv  2 så det blev en kort dag för mig ! När jag kom hem mötte Jannika mig vid bussen sen gick vi hem till mig, jag käkade lite och sen blev det  en promenad ner i byn & lite foto.
Nu sitter jag här & skriver (:
Hade det jätte mysig med älskling igår, kollade tv, gick ut i regnet, och massa mys. :) Imorgon ska jag & Jannika till Malmö & söka lite jobb, sen efter det åker jag till älskling men måste hem på fredag igen :( varför får ni läsa mer om på fre;) haha.
Nu kommer bilder från dagen,
peaceandlove/


Min tjocki imorse (:


uteute




Jannika torterade mig med att fotta ihjäl mig, haha




snabbt inlägg

Hellu alla sötnosar (:
Just  nu sitter jag  här och baby ligger i min säng, han är trött efter att ha hoppat runt på kryckor en hel dag. haha..
Skolan började 10 i 10 idag så fick sovmorgon ,yeaah.. Fick även reda på att jag fick G på engelska nationella, skönt för mig..
Efter skolan skulle sofie in till Malmö ochjag också för att möta baby, så jag & sofie gick runt lite först medans vi väntade, sen 10 över 5 tog jag & kustrim bussen hem, har käkat lite & jag tänkte hoppa in i duschen. Och en positiv grej är att det skulle bli regn idag men blev vääärsta solskenet, yeey gillas (Y)
Vi hörs sen,
Puss ♥


Bild på Tjocki, världens finaste.. bara för att han ligger & håller fast mig med sin tass just nu, haha så söt.

Måndag igen

Godkväll ♥
Jag sitter här och har precis ätit. Dagen i skolan idag har varit slapp, när jag kom hem stack jag direkt till Jannika, vi har snackat skit & haft ansiktsmask och jag har faktiskt tatt mina ben med epilatorn idag, ajajajaj.
Solen skiner idag och det får en att bli glad, jag vill verkligen ha varmt väder alltid (; Imorgon har jag lite sovmorgon, börjar inte förens halv 10 så kan sova ngn timme längre, wihoo .
fick också reda på att jag fick g i två media ämen och det är bra (: För ska byta linje helt till hösten df satsar jag inte betyg nu men bra med lite poäng (;
Nu ska ni få se bilder från dagen,
enjoy :D



jag idag, men ingorera ansiktet :O


vi började med att käka vattenmelon (;


chockladansiktsmask , luktade riktigt gott ! HAHA



Kess&Green <3


& jag med epilatorn. hahah ajaj


tackar min bästa för idag , (:          ( jag på bilden men iaf ) haha

tvätt&städ

Hejhej i skolskenet (:
Jag sitter här med ansiktsmask & ska snart hoppa in i duschen ! Idag har jag sorterat mina lådor, tatt upp saker på vinden , städat & tvättat... erkänn duktig? (:
Solen skiner idag & jag var ute och solade en liten stund innan  och har nyss ätit. Imorgon är det skola igen, men jag tycker verkligen det är på tiden att bli sommarlov, är så himla skoltrött.. usch ! Jag klarade nationella i matten iallafall så nu får jag lite tidiga dagar & sovmornar, det gillas.
Hittade min tavla som mamma gjorde när vi vara små, hon sydde vars en till oss som skulle förestalla oss, haha ska lägga upp bild sen så får ni se, har satt upp den på väggen idag också :)
Nu ska jag hoppa in i duschen för ansiktsmasken börjar svida, (;
hejsvej ♥


mitt troll, likt va? :D hahaha


jag idag.


min älskling, hahaha

natt inlägg

Godkväll alla läsare ♥
Jag tänkte uppdatera med bilder från kvällen,  för just nu svider mina ögon.. är riktigt trött ! Men men, sofie kom hit till mig och vi har gjort mat, varit ute en runda och kollat massa sex and the city, bästa serien ever ! eller vad tycker ni ?:)
Imorgon hoppas jag på solsolsol så man kan sola & ta det lugnt hela dagen, behövs.

Här kommer kvällen i bilder,
nattiinattii (:


Såhär såg jag ut ikv(:




ute ute (:


dagens middag: nypotatis, sallad , kycklingfile och bearnisesås ♥


hemma

Nu var man hemma igen, bussen var försenad en halv timme men ja. Jag vaknade hos baby tio över 12 idag, ganska skönt. Sen fixade jag mig & gick mot tåget, när jag kom hem mötte tjocki mig vid dörren och nu sitter han här med mig, min lilla sötnos (:
Ikväll är jag ensam hemma så sofie kommer nog hit,tänkte skriva ett inlägg senare ikväll om vad som hänt och nu kommer lite bilder på mig från hos baby,

Puss ♥






Kushtrims syster fixade en frisyr på mig, så duktig är hon !




Efter som det bara varit ego bilder på mig, avslutar jag med Johhny, världens sötaste (: <3

090522

Godkväll :)
Idag sov jag & älskling till 11.00 Sen stack han till jobbet, jag var uppe några timmar sen vid 15.00 somnade jag igen:O haha, men ja.. nu sitter jag här och har precis duschat & väntar på älskling. Alla är och jobbar så jag sitter här själv så tänkte att jag har tid och skriva ett litet inlägg.
Det bara regnar och regnar man blir så seg av vädret, var är sommarvädret? exakt 3 veckor kvar till sommarlovet nu, ååååh känner längtan :D
Nu får ni se cambilder som jag tagit snabbt alldeles nyss, kommentera gärna.
 chiao ♥



nyduschad ,osminkad.(:

jobb & svullna tår

jobbat hela dagen idag, var riktigt jobbigt att gå upp imorse, usch! haha ,men vill man få pengar får man orka ;) Iallafall är mina tår helt svullna & gör svinont. Fick halta på jobbet idag, jävla skor altså. Men nu sitter jag hemma hos älskling igen, fast han jobbar fortfarande,:(
Jag hoppas ni andra har haft en bra dag , igår kväll när jag kom till babe fixade jag, hans syrra&mamma sängar. hahah hade kul & sen mös jag med älskling och sen somnade vi, ska iallafall stanna här tills imorgon sen får vi se vad som händer!
hoppas ni slänger in en kommentar
puss ♥


090520

Jag har bråttom så tänket bara skriva ett snabbt inlägg. JAg ska åka till älsklingen & måste fixa mig  och packa innan,  så tänket bara skriva att jag har klippt mig nu och det blev ganska bra :) Jag ska vara hos baby iallafall till fredag, får se hur det blir sen.
Kanske blir jobb imorgon, får se om dom ringer. Annars har jag inte gjort så mycket idag, kollat några avsnitt av sex and the city och duschade nyss, nä nu måste jag kila
ciao ♥

snabb bild, ser kanske inte så mycket.. men lite mer uppklippt där framme och så :)


bli medlem

Hellu alla läsare (:
Idag är det riktigt najs väder igen, soligt & skönt. Idag ska jag klippa mig så tänkte skriva ett till inlägg efter det också så ni får se hur det blir, hoppas det blir bra.
Sitter i skolan nu, slutar halv 2 så det är inte så långt kvar. Tänkte bara lägga upp bild på dagens outfit (: Men föresten, här får ni en länk http://www.viraltrafik.se/?kessi så jag tycker ni ska bli medlemma ni också ;)

hejdå sålänge ♥





Dagens Outfit:
Kofta: gina tricot
Linne: New yorker 89:-
Jeans: Cheap monday
Skor: Din sko 299:-

Kulturkalaset.

Ikväll har det varit kulturkalaset i Hörby. Har gått runt med Jannika& Robban och träffat p åfolk man inte träffar så ofta, kulkul ! Vi såg blandannat, Pernilla Walgren och one life uppträdde, gamla klasskamrater, det var fan roligast ;) Jag kom precis hem så det är därför jag inte kunnat uppdaterat tidigiare,sorry :P
Min älskade Tjocki fyller 1 år idag, grattis till min bäbis <3
Annars efter skolan stack jag in till malmö och lämnade lite papper & sen stack jag hem poch åt snabbt innan jag drog ut (:
Haft en riktig rolig kväll , tack till alla (: nu tänkte jag ladda upp lite bilder,
gå in på länken & bli medlem helt gratis du också (: http://www.viraltrafik.se/?kessi
Peace out. ♥



Pernilla Walgren (:


Bästan <3


avslutande bild på One Life.

180509

godkväll läsare (:
Idag har det varit en ganska skön skoldag, först redovisade vi våra tidningar, tack & lov.. äntligen över ! Sen fick vi gå ut i parken och slappa, så det var skönt. Efter skolan stack jag in till Malmö och mötte syrran för skulle ju fixa lite grejjer (: Sen blev det hem och träffa Jannika, wiie !
Vi har snackat, planerat & lite.. hoppas allt blir som det ska:O
Nu är jag jätte trött & imorgon  är det nationella i matte igen, uschusch.. & föresten, köpte två klänningar & ettt skärp idag på HM .. kommer bilder på klänning sen, (:
Nu ska jag snart krypa ner i sängen,
Godnatt ♥

Dagen i bilder:


Imorse !


Dagens outfit & det nya skärpet som är köpt på HM 129:-


Ute vid rastgården ikväll med Jannika,King & nova.


avslutade bild på min älskade tjocki (:

170509

Jobbat 8 och en halv timme idag, puuh jag är trött i benen. Haha, men ja  pengar behövs sparas (; Nu sitter jag här nyduschad med min älskade tjocki.. tror faktiskt han saknat mig , som vanligt :D haha.. Imorgon är det skola igen & jag pallar inte.. kan det inte bara var sommarlov?  men ja 4 veckor kvar.
Jag är jätte trött och ska faktiskt sova, men helgen har varit mysig.. ååh med min älskling, finns inget bättre ! Han är världens bästa, <3

godnatt alla läsare ♥


nyduschad (:


<3

Regnig lördag.

Idag har det regnat hela dagen fast dom har sagt att det ska bli solsken? och av regn blir man seg och trött. Iallafall, jag sitter hos min älskling.  Så tänkte inte skriva så långt inlägg men tänkte bara hålla mig lite upptaterad så ni kan läsa. (: Igår på dansuppvisningen var mina kusiner riktigt duktiga! Jag tog lite bilder med min mobil,så man ser inte så bra.. men tänkte lägga upp bild sen när jag kommer hem , så det får ni se senare (: Men jag ska stanna här tills imorgon , och imorgon är det jobb 10.00.
Idag har jag & hjärtat bara myst hela dagen, men nu ska han och jobba :( buhuh, så jag får vänta här . Men när han kommer hem ska vi kolla film & mysa.
Nu ska jag ladda upp en bild här ifrån och släng gärna in en kommentar!
peaceandlove
/S.kess.


fredag igen

Nu var det fredag igen & det är nice !
Skolan har varit slapp och fick sluta lite tidigare så var hemma en timme tidigare; D
Efter skolan har jag bara ätit och packat lite, för ska snart iväg på dansuppvisning, kusinerna ska dansa (: kommer bli jättekul, sen efter jag har varit på det ska jag åka till Lappi & stanna där hela helgen, men ska jobba på söndag.
Fick även hem min nya mysdress från Melba.se
hittade den först från fokis sida och tyckte den såg mysig ut (:
Nu måste jag fortsätta packa,
/s.kess


Jag idag :
kofta: Hm 185:-
Stövlar: Skopunkten 399:-
Jeans bikbok men minns inte priset


Min älskade tjocki <3


mysdress från :
Melba.se 299:-

torsdagskväll

hejsan alla läsare ♥
Nu är det dags för uppdatering !
Jag har storstädat hela mitt rum idag, (känner mig jätte duktig) haha.. fått bort alla katthår, tvättat allting, kuddöverdrag, sängöverdrag, soffan .. allt (: så nu är här rent& fint igen.
Jannika kom hit vid sex och jag var inte riktigt klar med all tvätt då så vi var här hemma lite, sen gick vi ner en runda i byn & sedan stack vi hem här igen, vi fika lite Sen satt vi vid datan och fixa lite hemliga grejjer (A) haha skriver inte ut något för ens det är säkert (:
Nu har jag duschat & sitter här med en ansiktsmask,
Uppdaterar imorgon igen,.
/s.kess ♥


Godmorgon

godmorgon ♥
Vaknade redan nio idag för min katt väckte mig :O , åååh.. inte kul ,menmen.. Gick upp & kollade på lite Sex and the city (: Sedan nu har jag klätt på mig och  ätit bullar som mamma köpt hem (: mums.
Idag blir det att träffa Jannika lite (: kul som alltid. annars händer inte så mycket, tänkte städa lite på mitt rum nu när jag skrivit detta inlägget (;
Jag skriver mer ikväll så får ni veta vad som hänt under dagen,

& jag saknar älskling, min kushtrim< 3
/s.kess

                            
      
Lite bilder nu på morgonen, utan smink.


130509

Hellu, idag var det nationella på morgonen i matte. Gick nog helt okej, hoppas jag. Efter det hade vi 2 timmars håla, och sen slutade vi vid tre iallafall, fast han lovade oss att sluta tidigare :( . menmen, när jag kom hem så kom Jannika hit med King och vi gick ut med vovvarna en runda (:
Har nyss ätit kvällsmat vi åt grillat, mums & bearnisesås, min favorit ! och just nu sitter jag här och vet inte om jag ska klippa mig eller inte, har funderat på att klippa toppar, och korta luggen och klippa lite tapper där framme, ska jag det !? skriv  vad ni tycker !
Ska vila lite nu för är så himla trött, men är lediga imorgon ju och ska träffa Jannika också ! Nu ska jag ladda upp lite bilder för dagen ,
puss ♥  /s.kess '



dagens outfit.
Tunika: Ginatricot 185:-
Jeansleggins : Ginatricot
Skor: Stadium 199:-


bästa vän <3


cupcakes (:

Dagen började att älskling som jobbat natt ringde och väckte mig, kan dagen börja bättre eller? (: I skolan kollade vi klart filmen på engelskan och sedan hade vi bara tråkiga lektioner, matten blev helt oseriös utan lärare, ja.. sen sista lektionen stack vi ifrån. Gick till åhlens och handlade lite krämer till ansiktet (: Sen tog vi bussen hem, gick och handlade lite ingridienser och satte igång att baka direkt när vi kom hem. Kakorna blev ganska lyckade faktiskt . vi har även sjunigt lite singstar, och nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan gå & lägga mig tidigt för imorgon är det nationella i matte, ojoj.. men vi slutar lite tidigare iallafall, alltid skönt !
Jag saknar min baby jätte mycket, hoppas att träffa honom snart <3

nu kommer bilder från dagen.
/s.kess



innan bakningen (:


såhär såg jag ut idag.


bus


cupcakes.




det var dagen ! (:

Soligt

Jappjapp, älska vädret idag (: solsol , Iallafall jag har precis ätit mat och ska snart ut en runda med syster & vovven så tänkte bara skriva ett inlägg & lägga in bilder från dagen !
Skolan idag har bara känt så onödig, har inte gjort nåågot vettigt alls, men jag orkar inte. Imorgon är det den tråkigaste dagen, men det blir nog kul efter skolan, så håll utkick här på bloggen (:
Älskling ringde innan ochj han skulle sova, för det blir jobb inatt för honom, stackaren.
Tjocki ligger här bredvid mig och spinner, den sötnosen..
nä nu kallar syrran på mig, måste kila !

/s.kess





 dagens outfit !
Jacka: Cubus 499:-
Linne: New yorker 89:-
Cardigan: Gina tricot (minns inte priset)
Jeansen: only jeans, minns inte priset.
Skor: Skopunkten 299:-


väntan på bussen !


städade snabbis ikv !


kommer bilder på mina söta djur, : Nova <3


Tjocki, mitt hjärta <3


& pucko <3


Fredags bilder !

Nu sitter jag i skolan efter en försenad morgon,  började med att jag vaknade och min klocka hade inte ringt :S Så skickade ett sms till sofie så kom hon hem till mig och jag fixade mig ordning , sen kom bussen 20 min försent så allt blev försenat, men det är lugnt , haha bara skönt att slippa skolan.
nu är allt bara så tråkigt och vill bara hem men ja man får stå ut, 5 veckor kvar sen är det sommarlov (Y)
tänkte inte skriva mkt för ska uppdatera när jag kommer hem, men nu kommer bilder sen i fredags, inte många men några på mig bara (:

/ s.kess






söndag

Riktigt mysig dag igåår, !
Började med att jag följde med Kushtrims syster till hennes nya lägenhet, så städade vi lite där och sen slutade baby vid 5 och då kom dom dit sen stack vi hem så vid 7 drog vi till malmö, vi gick och åt , mycket gott ! Sen gick vi till bion och det blev fast and the furius , faktiskt riktigt bra! Vi handlade massor med snacks och fick dom bästa platserna, helt sjukt . Ute i sista minuten och precis då blev platserna i mitten avbokade, så vi fick dom , haha snacka om lyckad dag hjärtat. Sen tog vi tåget hem kvart över 12, och vi somnade sedan.
Idag var det jobb, jag började halv 1, kom hem 8 så nu har jag bara ätit och ska hoppa in i duschen,  tänkte bara skriva lite nu och ladda upp någon bild. Blir fler bilder sen i fredags när jag & sofiue var i malmö en runda, men lägger upp dom från skolan imorgon !

Kushtrim mitt hjärta, du är mitt allt. <3

/s.kess


En sovande älskling i mitt knä (: <3


jag idag, på väg hem från jobbet.


bild sen skolan i fredags, jag & sofie.


Hos min baby

Sitter hemma hos älskling!
Skrev innan att jag inte skulle skriva förens på söndag, men det är klart nu när jag har tid kan jag ju lägga in ett litet inlägg (: Blir inte så lång men iallafall lite om dagen (:
Började med att jag åkte till skolan, kollade på film på engelskan.. eller började kolla :Austraila , har redan sett halva men fyfan den är sorlig ..  Sen på dagen åkte jag&Sofie till Malmö för att skriva ett repotage om citytunnlen.. ushc tråk, men ja.. efter det tog jag tåget till älskling (: Han jobbar nu, och har inte träffat honom än, men han kommer väl strax (: Hoppas det blir bio & sånt mys imorgon & lääääääääängtar efter min älskling,

Nej nu ska jag umgås med Kushtrims brossa,  Peace out :D
får ta en liten tråkig bild, för är på babys data !



nationella & bästis

Dagen började med nationella idag, inte alls lika kul. Idag är det igentligen vår lediga dag därför är det extra segt att ändå gå upp klockan 6 :( menmen, först hade vi hörförståelse och det var faktiskt svårt, hatar att jag inte kan koncentrera mig. Sen hade vi läs förståelse och det gick lite bättre hoppas jag, men vi  får väl se . Det var engelskan, nästa vecka börjar matte nationella, uschusch. Men snart är det sommarlov och jag längtar ;D
Efter jag kom hem vid 12 somnade jag och sen vid 2 gick jag och Jannika ner i byn, jag satte in mina pengar på banken och sen köpte jag älsklings mugg som jag lovat (: jätte gullig faktiskt, och hans förra gick i sönder så därför jag köpte en ny ! Sen gick vi till apoteket för Jannika skulle handla lite (: Sen satt vi bara och snackade lite innan vi stack hem till henne. Vi tog massa foto och var faktiskt duktiga och gjorde en anisktsmask ! Egentligen skulle epilatorn fram idag igen, men det blev inte så (A) haha.. istället noppade hon mina ögonbryn , taaaack bästan, haha syns lite skillnad iallafall .
Sen stack jag hem och åt pizza, och nu är det dags att hoppa in i duschen.

Jag kommer inte skriva förens på söndag tror jag, för imorgon ska jag till min älskling och på lördag firar vi ju 1 & ett halvt år, så vi ska nog på bio och äta middag ! Så blir nog att jag skriver på söndag, (: Kommer bli en mysiig helg, älskar mitt hjärta! <3

Nu kommer bilder från dagen,
Peace and love /s.kess


knasiga cambilder (:


dagens outfit !
Skinjacka : cubus 500 :-
Kofta: Köpt i thailand
Linne: Gina tricot, ( fick i födelsepresent)
Jeans: Gina tricot 499:-
Skor : Skopunkten 299:-


Jag&King (Jannikas hud) Pusspuss!


jag.


Bästavän!


avslutande bilden (;

reng&hemma.

Åkte till skolan imorse, men dagen började åt helvete.. skulle ha idrott på morgonen så jag åkte till viktoriastadium. Men kom på att vi inte skulle vara där denna gången, så var jag så satans trött och huvudet kändes som det skulle sprängas, så  jag åkte hem igen. Mamma hämtade mig vid bussen sen käkade vi lite frukost och jag kollar nu på sex and the city , börjat om på säsongerna för tredje gången , jag verkligen äälskar serien, sjukt bra.
jag hatar vädret, regnregnregn, tre dagar i rad? kommer säkert bli mer. Man blir så hängig och trött av detta, Ville ut med mina nya skor, men känns inte kul i detta vädret så jag hoppas verkligen det blir varmare igen snart ! Jag hoppas verkligen sommaren blir varm, det skulle varit så perfekt.

tänkte bara skriva lite om mina känslor också, för jag är så lyckligt kär inombords och måste skriva av mig lite.
Jag känner en sån längtan, en saknad efter bara några dagar, det är sån känsla. Jag är så glad att jag har min kushtrim, jag är lycklig med dig älskling. det finns inget som får mig att känna så som du gör, du är världens finaste . Jag hoppas att det ska vara du och jag förevigt, för det är dig jag vill ha, ingen annan. Att bara tänka på dig eller bara höra ditt namn får mig att le, att känna din doft får mitt hjärta slå dubbla slag.
du är mitt allt, jag älskar dig kushtrim. Du har mitt hjärta, och jag vill aldrig ha tillbaka det. <3

/ s.kess




bilder tagna idag, mjukis och tröttig dag.


bakade kladdkaka (: & tjocki är på sitt favoritställe, mat :D haha

regn

en regnig tisdag , uschusch.. regn gör så hela dagen bara blir tröttsam och långsam, regn är bara mysigt någon dag på sommaren när man sitter inne och myser (:
Efter skolan stack jag till tandläkaren och de var sista gången jag var där, tandställningen är borta ( fast några månader sen ) ahah men iallfall känns skönt , Efter skolan åt jag direkt, var riktigt hungrig och sedan har jag bara kollat lite film & chillat , Tänkte strax hoppa in i duschen och sedan ska jag gå och lägga mig tidigt ikväll ,för det behöver jag ! 
Imorgon direkt på morgonen är det idrott , och vi ska ha ute idrott så jag hoppas verkligen det blir fint väder imorgon !

För övrigt, saknar jag min pojkvän , min älskling !
Men jag hoppas vi ses  i helgen & det trror jag vil gör :) 1 och ett halvt år på lördag ju ! <3
jag hoppas det varar förevigt älskling, du & jag.<3

/ s.kess





Kommentera lite om du kollar (;

shoppat (:

idag har skoldagen känt som åååår, men men, efter skolan stack jag och sofie in till Nova och shoppade (: jag hittade rätt mycket faktiskt, och är nöjd :D maha.
jag köpte nagelsmycke som jag sitter och pillar med nu, aah det är så jobbigt och det vill inte riktigt funka, men ja , får fortsätta pilla med det
annars är jag bara almänt trött och ska gå och lägga mig, tänkte bara skriva lite och lada upp bilder,
saknar min kushtrim, tomt att sova helt utan honom, buhuhu

/s.kess



dagens inköp:
* 3 par skor,
* 3 trosor
* ögonskugga
* sminkborste
* kofta
* raklödder
* nagelack
* nagelsmycke (:









Helgen !

ååh, lång helg , (: det har varit jätte skönt men kändes nästan som sommarlov och man blir besviken när man vet att det är skola imorgon igen :(
menmen , i torsdags & fredags jobbade jag , och efter jobbet i torsdags åkte jag till äälskling och kom hem idag vid 4. det har varit hur mysigt som hälst. åååååååååh vad jag ääälskar honom , mitt allt , mitt hjärta, mina andetag <3

idag när jag kom med bussen mötte jannika mig så sstack vi upp och solade, (: sen när jag kom hem stack jag ut med sötis vovveeen och käkade taco, mums :D
imorgon är det skola och jag ska hoppa in i duschen nuuu,
det ända positiva är att det blir nova imorgon efter skolan, shoppashoppa :D love it !

kommentera gärna bloggen så hörs vi imorgon,
pusspuss / Kess.

& min älskade bäbis tjocki är finast.


RSS 2.0