lite allt möjligt.

hellu,
Kan börja med att berätta lite om helgen (: Har varit med jannika och har haft så jävla kul ;D hahah.. vi är flummiga men vi har roligt iaf :T.. och var där igår också, haha.. vi körde runt med moppen och jag tappade min sko och hon fortsätter bara köra, hahahah så jävla knäpp :D men men, igår kom också älskling hit.. allt är verkligen upp och ner nu, men jag vill inte ge upp och gå vidare för jag älskar dig.. det finns ingen som du, du är finast av allt, mitt hjärta är du baby.

Skolan är fett jobbig och jag vill bara ha sommar lov nunununu. menmen, onsdag imorgon och sen är jag ledig på torsdag & sen är det bara fredag och sen är det LOOOOV , fett skönt. På lördag ska vi fira mig för jag fyllre 17 på måndag :)
jag hoppas det blir en mysig helg med kushtrim i helgen för vi skulle nog se bio på fredag iaf.. hoppas.

Det är svårt när man tvivlar på dig själv , det är svårt att vara stark för två när man inte ens klarar sig själv. Jag vet att jag väljer fel väg, men jag vill inte ge upp . Jag har blivit sårad, trampad på mitt hjärta, men jag älskar dig mest , jag hoppas allt blir bra, i realy do .

nu blir det lite bilder (:Bästa vän & jag. <3Chicka gumman, im gonna miss you <3HAHA, vi är bäst.. <3


mitt hjärta slår för dig och det vet du.


står knappt kvar.

Livet är det svåraste, det finns så många val att välja.
Hur lämnar man sitt hjärta, hur kan man rädda någon från världen?
Jag skulle dödat för att du skulle försståt,  jag vill bara ditt bästa.
Vad som än händer kommer jag aldrig kunna glömma, vad som än händer kommer jag aldrig kunna förlåta mig själv om jag överger dig. Kärlek kan vara ett självmord men också hålla en vid liv.
min oro tar död på mig, jag vet inte själv vad som händer med mig, jag låter mig själv behandlas som skit men jag förlåter saker som är oförlåtliga. Ingen kan förstå mina känslor, inte ens jag själv. Det gör så ont,allt svider, jag älskar dig sådet gör ont och du sårar mig så mitt hjärta blöder.
1 år , 4 måndader, hur ska jag ge upp dig älskling? du är mitt allt.

Var på entré med jannika i torsdags, det var premiär och vi hade fett kul (: jag älskar dig min bästa vän. du är en ängel från gud, min andra halva. <3

/ kess, give me my heart back.

meme

våren på väg? :)

Känns som om att våren är lite på väg? trotts allt Mars och vädret börjar bli lite bättre, och jag längtar så till sommaren så det är skönt att tiden går framåt nu.

Livet rullar på och jag kämpar mig igenom dagarna i skolan. Men det känns positivt nu, jag har saker att se fram imot, sommaren, hösten, allt kommer nog ordna sig trotts allt :) jag har min pojkvän som jag just nu saknar mer än någonsin.. känns så konstigt när det är såhär, hur kommer allt sluta? jag älskar honom och vill aldrig förlora honom. även fast saker sårar och bryter mitt hjärta i tusen bitar så älskar jag honom.
Nu sitter jag här och kollar på sex and the city och tar det lugnt, annars händer det inte så mycket. 4 veckor kvar i skolan  sen är det påsklov och jag fyller även år :) nice.

jag klarar att ta mig igenom svåra saker med hjälp av jannika, min bästa vän & vägledare, <3

jag vet inte riktigt om det är så mycket mer att berätta faktiskt för idag.
men peace :)

Kushtrim <3


som att kvävas av livet.

en vecka kan kännas som månder,
jag blir sårad.. jag låter mig själv bli sårad och jag förstår fortfarande inte varför.
jag har min bästa vän , min bättre halva. Hon ser allt på mig, hur jag mår, vilken väg jag borde ta och jag är tacksam för det. utan henne hade jag inte vetat var jag skulle stått.

jag vet att du bara vill mig väl, du vill inte såra mig.
men du gör det, gång på gång. Varje gång känns som en kniv i mitt hjärta, du får mitt hjärta blöda.  Men ändå kan jag inte släppa dig, när jag ser dig får du mitt hjärta slå dubbelt , jag kan inte leva utan dig. Jag såras med dig, men utan dig? då vet jag inte var jag hade stått.
1 år och tre månader har gått, snart 4. Vi har haft det upp och ner, vi har haft våra stunder och jag älskar dig mer och mer . Vi har strulat till det på nästan alla sett, men ändå har vi fortfarande varandra. Jag är rädd för kärlek, jag är rädd för livet, jag är rädd för mig själv, för att jag ska bli ensam kvar. Men jag tänker inet ge upp vår kärlek för det, jag älskar dig kushtrim.. mitt hjärta slår för dig.


det känns som  att luften kväver mig, men jag vet att jag inte kan falla, jag har folk som tror på mig . jannika green, du är den personen som fått mig resa mig så många gånger, bästa vän.


/ kess.


RSS 2.0