Godnatt

nu ska jag gå och lägga mig, men tänkte jag kunde skriva ett inlägg innan ! Ikväll har jag kollat film, scooby doo :D haha gick på tv 6 :)
Imorgon ska jag vakna kvart i 9 för att ringa vårdcentralen.. drygt. men ja, senare blir det marknad, ska ut med Ewelina syster en runda på morgonen ( tror jag) hon ville de :) Sen ska jag träffa Jannika och gå med henne några timmar :) och sedan blir det sofie.
Jag hoppas ni får en trevlig dag imorgon,för det kommer jag ha .. tror jag uppdaterar ngn gång imon, får se ;)




en bild jag hittade från förra veckan :)

090630

hellu ♥
sitter här nyduschad & nyrakade ben :D haha.. min dag har bestått av: städning,tvättat,kollat tv, ansitksmask,dusch och nu sitter jag här:)
Imorgon är det Hörbymarkand och det ska bli kul ! ikväll händer det nog inte så mycket, ska se paris hilton my new bff såklart, :D haha.
men ja, vi hörs sen cuties.


nattii

Tänkte skriva ett litet inlägg nu :) Jag väntar på att torktummlaren ska bli färdig så jag kan sova, hahah.. men ja så är det. Ska bli ganska skönt att sova i sin egna säng nu, men utan baby..... hur ska jag kunna somna? tur jag har hjärtat jag fått :)
iallafall, ikväll såg jag på en film som gick på tv3. 40 years and virgin.. HAHA sjukt rolig faktiskt !

& på tal om inget kan jag fortfarande inet förstå att Michael Jackson är död, en legend borta. The king of pop, :(


<3 kärlek.

5 saker ni inte visste !



♥ jag har varit i  förhållande sedan jag var 14 år.

♥ Jag älskar att tvätta ! haha , ja lite konstigt kanske ;)

♥ Jag har väldigt svårt att bestämma mig för saker och behöver ofta andras råd !

♥ Jag fick min katt när han var 6 veckor och han är som min bebis :)

♥ för några år sedan pratade jag ofta om att jag inte " orkade leva" och nu är jag rädd för döden.




nya saker (;

hejsan alla♥

nu tänkte jag lägga in bilder på min shopping från i torsdags :) för sitter hemma nu och håller på och tvätta lite.. tänkte städa rummet ocskå men det får bli imorgon ;) jag saknar redan älskling, helt tomt nu när man varit med honom så mycket :( <3
jag uppdaterar lite senare också så nu för ni se bilderna :) Puss!


ny kofta från Gina tricot . lite kortare och tunnare nu till sommaren, skönt !

2 par leggins och ett par calvin klein knästrumpor :)




nya skorna , me like :)


jag nyss


Jobb

hejsan, ♥
har inte uppdaterat alls men jag har inte orkat, har haft annat för mig :).. Jobbade igår och idag och nu sitter jag fortfaarande här hemma hos älskling & har precis duschat. Imorgon ska jag åka hem igen för saknar min Tjocki
nu tänkte jag gå och sova någon timme för inatt blev det typ bara 3 timmars sömn så det var tufft att gå och jobba idag but i made it :) fick lönen idag också ;D ja.. vi hörs väl imorgon, peace!


Rip !

Börjar detta inlägget med att skriva vila i frid michael Jackson, helt overkligt att han är död :O .. han har gjort många bra låtar. R.I.P !

Idag blev det inget jobb alls  för dom ringde och sa att dt inte fanns så mycket att göra så jag kunde jobba på lördag ist :) Så idag mötte jag istället upp älsklings mamma & syster i MAlmö så gick vi runt och handlade på rean :D .. vi var hemma 22.00. hahaha :D men det var roligt :) dagens inköp blev:
♥1 bh
♥ leggins 2par
♥ 1 tunn kofta

Sen gav älsklings mamma mig ett par skor och en bh :) så himla snäll ! ♥
bilder lägger jag upp på det senare när jag kommer hem :)


godmorgon

Godmorgon bloggen ♥
Nu ska jag snart bege mig mot bussen till jobbet ;) men jag hinner skriva ett litet inlägg först jag kommer ju inte kunna uppdatera på hela dagen och kanske ikväll ,men jag får se. Jag åker nog till älskling efter jobbet ju. Men idag vaknade jag ungefär 10.40 och har bara hunnit klätt på mig , sminkat mig och packat :) nu ska jag se om jag kan få i mig lite frukost sen ska jag kila :)




aldelles nyss:)

godnatt

Nu måste jag hoppa i säng för ska upp och jobba imorgon. om vädret blir så varmt som idag & igår så kommer det vara riktigt mycket att göra:O men vi får väl se. Efter jobbet åker jag nog till baby :) Hoppas så, men vi får se. Så jag kommer inte kunna skriva så mycket imorgon, men ska försöka hinna skriva ett inlägg innan jag åker & jobbar!
& föresten fick tips från fridas blogg , sida där man samlar poäng lätt och byter ut mot varor, snygga saker ! pröva ;)

godnatt sötnosar  ♥


nya jeans



♥ här kommer dom nya jeansen (:







Vad tycker ni om håliga jeans?  :D

jag tycker till



*  åka buss, finns inget tråkigare.

* dom nya tofflorna som har blivit "inne" urk .

* små solglasögon, jag tycker det är snyggast med stora ;)





♥ Jeans med hål , det är så sjukt snyggt !


♥  sommarlov, det är så härligt !


♥ glass, finns inget godare på sommaren.

090624

Hejsan ♥
idag är det riktigt sommarväder, inte ett ända moln på himlen :D haha.. men jag hoppas det blir sämre väder imorgon för jag ska jobba, (A)
Idag har jag varit med Sofie i Lund.. hittade lite fynd på rean :D

1 par jeans som det kommer bild på i nästa inlägg:D
underkläder
vita leggins.

Nu ska jag gå & äta, vi hörs sen :)




hahahah.




090623

Hej alla glada ♥
Idag har det varit riktigt sommarväder igen, fett skönt. Dagen började med att vi fick ta moppen till Höör och sedan ta tåget till Eslöv för att jag hade ett ärende dit (: Sedan stack vi till Mcd och käkade och fick det svarta glaset :) nice. Jag tycker verkligen om att det är lite sommarväder :) Men just nu kollar vi på i taket lyser stjärnorna så ska fortsätta med det.. så laddar upp lite bilder (:  Hörs imorgon.


jag idag :)


på mcd.. haha


glaset :)




uhe, men jaja.. nati bloggen :)

godkväll bloggen

Godkväll :D
Sitter här nu och ska snart ner och hämta sista tvätten, mjo..
Sofie har varit här idag och vi har solat typ hela dagen.. kollat twilight för tredje gången för min del men hennes första:P hhaha.. älskar den.
Imorgon ska jag in till Eslöv och sofie följer med, blir att äta poå mcd när jag är färdig för det är svart glas denna veckan och måste ha det :D
nu får ni se bilder,
pussss ♥


my darling


haha ganska cool


solar


jag idag.  ingrorera mitt solbrända face. hahah
shorts från HM
Linne från gina tricot :)






natti bloggen

hemsida

jag tycker ni ska klicka in här och bli medlemmar ! För det går ut på att samla poäng och när man har fått ihop tillräckligt med poäng byts det ut mot presentkort i olika kläd och skor affärer ! blir ni medlem genom länken jag skrivit får ni 25 extra poäng, come on do it ! :D

090621

godkväll ♥

tänkte bara lägga upp bilder på vad jag handlat.

sitter här och gråter, jag läser minne av therese blogg, hon som blev mördad.. hennes kompisar har en blogg och skriver till henne.. det är så hemskt. Hur kan människor ta andras liv? R.i.p therese ! <3
gå in och kolla ni också och skriv ngt fint /:   therese vila i frid !♥



inneskorna (:


ballerinaskor


home

hejhej alla ♥
nu är jag hemma igen, sitter här och väntar på att vi ska äta taco muuums:D
systrarna kommer hem från stugan ochs ka okcså äta, så det är dom vi väntar på..  Men iallafall, har haft det mysigt hos älskling :) Men igår mådde jag inte alls bra och idag vaknade jag 13.50 .. helt sjukt , så ja behövde nog sömn. Idag när jag åkte hem från älskling fick jag vänta i Malmö 1 h ungefär, så det slutade med att jag handlade ett par ballerina skor och ett par inne skor :) laddar upp bild på det senare.
puss


såhär såg jag ut på jobbet i fredags ;)


Kärlek på Johhny :)

dålig uppdatering.

Hellu ♥
förlåt för jätte dålig uppdatering men har haft annat för mig. Igår efter jag slutat jobbet åkte jag hem till älskling, var här vid 19.00.. haha på jobbet igår skulle vi ha kransar, haha kommer bilder på det när jag är hemma ;D ganska kul faktiskt. har jobbat idag också men det fanns inte så mkt att göra så jag är redan hemma hos älsklingen igen :) ..
jag är så himla trött, känns som jag ska somna vilken sekund som helst.. hhahha
men vi hörs när vi hörs.
puss :D


090618

tjulilulu ♥
Jag sitter här och lyssnar på chris brown-with you. åååååååååååh jag älskar den låten, så fin.
Men iallafall, jag skrev ju att jag skulle lägga upp bilder på klockan,halsbandet & öronhängena jag fick av kushtrim ♥ :) Så det tänkte jag lägga upp och också sminket.
men vad gör ni ikväll söta läsare då ?:) Själv har jag haft en ganska rolig kväll, skönt att komma hem när man inte varit hemma på länge ;) mina systar kom hem lite för dom ska iväg till stugan så dom stannade till här så har suttit och skrattat med josse, haha..
men jag ska gå och lägga mig om en stund, upp och jobba imorgon.. sen efter jobbet åker jag till älskling igen, hemma på söndag ;)
peace out.


det som jag fick av älskling :)




mina askar, fick det silvriga av mormor när jag slutade nian, och det andra av baby, tack :)


isadora smink på rea, wiie :D

Hemma

Hellu alla läsare ♥
nu är jag hemma igen och jag har hunnit med en ansiktsmask, fotbad och dusch.. haha :) Imorgon är det jobb som gäller och börjar 12.00.. Köpte sommarkortet idag också, så skönt att det också är gjort:D
Hittade rea på smink idag så jag köpte ett läppglans och ögonskugga , skit fint :)
Baby handlade hem det nya marabou sommar till mig igår och det var faktiskt jätte gott, tackar älskling :D
nu ska ni få se lite bilder från kusins kalas ( bättre sent än aldrig) haha..
och föresten jag tycker ni ska bli medlemma här
, man ska samla poäng och får sen presentkort på många olika affärer och om ni blir medlem genom denna länken får ni ytterligare 25 poäng, do it :D


Jennys sköldpadda :D


mums


isak kusin :)


so cute


Grattis gumman.


Paris Hilton- my new bff.

Hejsan cutiepie.♥
Idag skulle jag åkt hem från Kushtrim.. men det blev ändrade planer. Hans mamma fyller år idag, så jag stannade för vi ska fira henne lite :) Grattis ! :D
Tänkte bara skriva lite om Paris nya program eftersom jag missade det igår.. haha. Jag älskar det, sjukt roligt och det underhåller mig :D Många tycker inte om Paris, men hallå? jag diggar henne, sjukt ball ;D
Nu ska jag gå in på tv3.se och kolla avsnittet jag missade igår, innan folk kommer hit :D
peace out :D


090616

Hellu alla ♥
Nu sitter jag här och skriver ett inlägg, har inte hunnit göra det på hela dagen .. eller ja det har inte blivit så. Vädret suger ju idag , ocksåå.. ahhhh blir galen . Snart är det hörby marknad och jag hoppas det blir fint väder då :)
JAg är fortfarande hos Kushtrim, men ska hem imorgon.
jag har inte så mycket att skriva om för har mest tagit det lugnt hela dagen :).. saknar min tjockiii..♥


johny sötnosen:)

godkväll bloggen

hellu ♥
Sitter här hos min pojkvän fast han jobbar.. så kollar lite tv med hans mamma men tänkte skriva ett litet inlägg :) Idag har det inte hänt så mycket har tänkt stanna här tills onsdag, men får se :) Mitt jobb ringdee idag också, trodde dock inte dom skulle ringa mer men det är bra för behöver hämta ut min lön också för det är dags att köpa sommarkort !
fick en present av Kushtrim igår också, en klocka, halsband & öronhänge i en låda.. har i silver men nu fick jag en annan modell av honom i guld :D.. kommer bilder när jag är hemma.
Nu ska jag fortsätta käka choklad och kolla tv.
peace and love.



vad jag tycker- igen :D



* Regn.
- Ah vad jag är trött på regnet, men vem är inte?


* för små kläder.
- ser bara löjligt ut ju.


* djurplågare.
- låt djuren vara!





♥ Sommarlov
- finns det något skönare?:D

♥ Grilla
- muuums.. nu blev jag hungrig :D haha

♥ massa smycken.
- det är så himla snyggt med massa smycken, så kör på blingbling ;)

♥ Gulliga kommentarer
- blir så glad av det, så tack till alla som slänger in gulliga kommentarer :D

lista

1. Hur gammal är du om fem år? 22 år
2. Vem var den sista du träffade? min pojkväns mamma
3. Hur lång är du? 1.65
4. Vilken var den senaste film du sett? sex and the city filmen (:
5. Vem ringde du senast? Kushtrims bror
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? jaha <3 till sara
7. Vad är dagens planer? ta det lugnt , sitter hemma hos min pojkvän :D
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Bros på vem  det är till.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Igår
11. Vilken ögonfärg har du? grön/blå
12. När vaknade du idag? när baby kom hem vid 09.00.. men sen har jag legat i sängen hela dagen & kollat på han sova:D hah..
13. Har du någon gång hittat en katt? ja det har jag
14. Vilken är din favoritplats? utomlands, ellerhos baby <3
15. Vilken plats föredrar du minst? kalla platser.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I have no idea
17. Vad skrämde dig som barn? mörker, åska.
18. Vem fick dig att skratta senast? Kushtrim
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? I guess so
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? olika,
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3
23. Hur många landskap har du bott i? ett , sverige.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? nop
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? SKOR <3
26. Är du social? haha bros på med vem, men med rätt person, klart :D
27. Vilken är din favoritglass? mmm älska glass.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? kan inte ens räkna upp allt,, shoppashopppa. utomlands <3
29. Tycker du om kinamat? älskar det.
30. Tycker du om kaffe? nog det äckligaste som finns.
31. Vad dricker du till frukost? äter inte frukost. men om jag gör det, juice.
32. Sover du på någon särskild sida? rullar runt ganska mkt.
33. Kan du spela poker? hatar poker.
34. Tycker du om att mysa? älskar att mysa :D
35. Är du en beroendemänniska? tror jag inte ? haha
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nej :O
37. Vill du ha barn? ja det vill jag.
38. Kan du några andra språk än svenska?  ahaha ja klart.
39. Har du någonsin åkt ambulans? ja
40. Föredrar du havet eller en pool? om havet är varmt så, men pool är också fun
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, skor  (:
42. Äger du dyra smycken? Nej inte så farligt dyra, men har vissa som är dyra som jag fått.
43. Har du någon gång testat narkotika? nej och kommer aldrig göra det.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? tuggumi
45. Vem är den roligaste människan du känner? Jannika :D
46. Välj ett ärr på din kropp? på ovan läppen...
47. Vad har du för ringsignal? With you- chris brown
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? ja mamma har sparat.
49. Flirtar du mycket? med min pojkvän <3
50. Vart togs din profilbild för din blogg? i Lund, av sofie
51. Kan du byta olja på bilen? HAHA nej :(
52. Har du fått fortkörningsböter? nej,
53. Vilken var den senaste bok du läste? twilight
54. Läser du dagstidningen? ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
56. Dansar du i bilen? haha händer :D
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? vet inte?  
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?  Jag minns inte?
59. När var du i kyrkan senast? skolavslutingen i nian?
60. Vilka personer utmanar du? alla som vill ;)

090614

godmorgon, ♥
jag har nyss stigit ur sängen.. haha men älskling sover, för han kom hem 09.00.. jobbat natt.
Jag uppdaterade inte igår efter kalaset för jag åkte med min syster in till malmö, sen tog jag tåget till älskling.. så åkte in hit igår ist var här ungefär00.00 hahah.. sent men ja, nu vet ni att jag lever iallafall ;D
skriver senare,
och jag är med i en tävling om att vinna en twilight bok och lite gott.. kolla & var med  ni också ;) http://runjas.blogg.se/2009/june/tavling-twiligt-om-jag-kunde-dromma.html?_tmp=a800ef5d92c8b98edfa9649bdb138daf5d7b10d1



innan kalaset

hellu alla ♥
Nu ska vi snart åka till min Kusin på födelsedagskalas (: hon fyller 8, shit..så stor :O haha.. Men iallafall, tänkte skriva ett litet inlägg nu innan jag åker.
Jag har kollat lite på sex and the city idag, haha jag får aldrig nog :D.. sen har jag pratat med min baby lite, men han skulle sova för han ska jobba natt.. så får ringa & väcka honom vid 21.00 .. Och imorgon åker jag till honom och stannar några dagar.. ska bli skönt ! Och en dag i veckan ska jag träffa Sara också, :D .. eftersom hon bor i samma by som min pojkvän så när han är och jobbar ska vi nog ses och hitta på ngt kul , tror jag (:
ni får ha det så trevligt ikväll så uppdaterar jag när jag är hemma ;)

nu får ni se lite bilder på mig (:










R.I.P

det är helt sjukt.. Jag kände inte tjejen men sitter ändå här och gråter. Det är sjukt varför ungdomar ska dö ? det är helt sjukt sorligt. Jag vill bara skriva R.i.P . jag sitter här & fäller tårar, fast jag inte ens känner tjejen,men har läst runt på lite bloggar och hittat många som skrivt om henne, men det är så hemskt. Malin Karlsson vila i frid. ♥


vad jag tycker



* Anonyma kommenter.

- hur fegt är det inte att kommentera annonymt ? då är det bara ett stort bevis på avundsjuka. Så skärp er och om man ska kommentera, våga då visa vem ni är :)

* ofixade naglar.
- tycker det ser ganska äckligt ut när tjejer går om kring med smutsiga och räliga naglar. Man ser frächare ut med målade naglar ;D




♥ Höga gladiatorpumps.
- Sjukt snyggt med höga gladiatorpumps. Sommrigt och riktigt snyggt (:

♥ Tunikor & pumps
- Det är så sommrigt med en tunika & pumps till det, Jag tycker det är dom snyggaste sommarplaggen , helt klart (;


Vad tycker ni ?


Godmorgon

hellu sötnosar ♥
just nu sitter jag är, vaknade för en stund sen och ska börja göra vid mig inför Jennys kalas (: Det regnar idag igen. aaaaaaah , så jobbigt. Menmen, tänker ändå ta på mig min lila tunika idag. 
Min tjocki sitter här & kollar ut genom fönstret, haha så söt.
Men jag skriver ett inlägg innan jag åker till jenny.
puss :)


bild från nyligen (: haha

090612

Godkväll ♥
Just nu sitter jag här och har precis duschat (: Har kletat in mina ben med krämen och dom börjar faktiskt bli bruna nu. :D wiiie.. tänkte snart gå och lägga mig, för är ganska trött faktiskt. MEn dagen har inte sett ut som jag trodde, haha.. somnade vid 13.00 och vaknade inte för ens vid 17.00 .. Efter det gick jag ut i regnet med Nova.. som sagt, hunden måste ut i vilket väder som helst. haha.. Sen åt vi Lasange och vid 20.00 kom Jannika och drog med mig till Ralles fest, men ja..där ute var inte alls kul så vi åkte hem igen, haha.. Så dagen blev lite annurlunda men ändå rolig :)
Vi hörs imorgon !


min tjocki är sötast






sommarlov

hejsan alla glada, (:
idag är det sommar lov och regnet öser ner.. åååh blir så sur, var är sommarvädret?  men iallafall, jag älskar att det är sommarlov.. riktigt skönt :D
vi skulle igentligen in till skolan idag också, men jag struntade i det. Istället gick jag & jannika ner och kollade när niorna gick ut, sedan har vi bara suttit här hemma och snackat. Nu funderar jag på att gå och sova lite, sedan storstäda mitt rum och ta en dusch (:
Imorgon fyller min söta kusin år (: Så vi ska dit och fira henne , sen på söndag åker jag til min älskling hoppas jag :O <3
Jag skriver ett inlägg senare idag,
pusspuss ♥


osminkad men bild från nyss.

Kärlek

Jag minns dagen som igår, jag kom ner för trappan.. ny duschad och en handuk på huvudet.. hör att min syster kommit hem med sin pojkvän, så jag springer ner för trappan, syrran kallar: Sandra kom ut i köket och hälsa... jag ser en kille, snygg såg han ut.. så jag fick lite panik.. oh shit ? såhär kan jag inte gå ut där .. så jag svaraR: ja snart och springer in i badrummet , tar av mig handuken runt huvudet och sätter på mig en tjocktröja och sedan går jag ut i köket. Min syster Josefin presenterar mig och berättar att det är hennes pojkväns kusin.. jag hälsar och sen var det inte så mycket mer med det. någon vecka senare var det planerat att jag skulle bo hos dom i Kristianstad och vad händer då, jo han ska också bo där. vi pratade inte så mycket under den veckan, men ändå kändes det något. Någon helg efter började vi prata, jag pratade om saker jag inte pratar emd andra om, helt sjukt.. vi kom ganska nära varandra. Och efter några veckor vann han mitt hjärta. Nu har det gått 1 år och 7 månder och jag älskar honom mest i världen. vi har varit med om det mesta, varit så nära på att förlora vaarandra många gånger, men kärleken har varit starkare. Jag har gråtit så många tårar för dig, för oss. Varje sekund nära dig är jag lycklig, varje sekund ifrån dig är av saknad. Ibland tänker jag vad jag vore utan dig? jag vore inte hel längre, du har blivit mitt liv, mitt hjärta, mina andetag och mitt allt. Varjde gång du ringer, vill jag bara svara direkt. Varje gång jag träffar dig,slår mitt hjärta dubbla slag. Varje gång du pussar mig blir jag helt varm, varje gång du kallar mig: babe, zemer, hjärtat.. blir jag så lycklig att just jag är din. Jag hoppas verkligen med hela mitt hjärta, att du aldrig lämnar mig. Jag hoppas att vi aldrig ska behöva förlora varandra.  min kärlek till dig är omöjlig att beskriva, kärlek kan döda en men gör en även så lycklig. Kushtrim, vad vore jag utan dig? du är min andra halva, min själsfrände. Jag älskar dig.


090611

Hejsan ♥
Idag är det riktigt jobbigt väder, det är typ varmt och regnar.. usch ge oss sommarväder istället !
Iallafall, idag i skolan städade vi lite? sen gick jag och sofie till Mcd och åt, för man får ju glas nu till min samlig: D HAHA. och gissa vad som händer,
jo vi sitter där och pratar om vilka färger vi vill ha så sitter där ett par lite ifrån oss och frågar, tjejer vill ni ha våra glas ? haha vi bara ja gärna, vill inte ni ha dom då? då svara han, nej har en hel låda hemma. hahah så vi fick deras, så nu har jag två :D HAHa...snälla människor!
men vi hörs senare, (:


Jag & sofie (:


jag idag, (:






lite egopic:O


mina glas :D

Godnatt

Nu sitter jag här, har precis tatt upp den sista tvätten och jag känner mig duktig (Y) haha..
Iallafall, imorgon börjar vi 09.00 .. så jag måste gå upp 07.30 .. suck, men ja.. två dagar kvar, två dagar kvar.. haha. Min lovley tjocki knaprar i sig mat nu innan lägg dags, haha han är så söt.
Men iallafall, ja ska sova nu så vi får höras imorgon..
Godnatt sötnosar ♥


& mest för jag saknar min älskling .♥


090610

Hejsan alla glada♥
Har varit ledig idag så har tvättat hela dagen, haha.. och träffat Jannika en runda, kulkul. Vaknade ungefär vid 11.00 gick upp och åt lite glass, haha.. sedan träffade jag Jannika vid 14.00, vi gick ner en runda i byn och bara snackade, sen stack vi hem här en runda.
Har precis ätit mat nu, revben.. mums (: sitter här & saknar min älskling :(´
men imorgon är det  dagen innan sommarlovet, wiiiie.. går 09.00-1300 imorgon, vi ska typ städa? usch.. fika och vara lite med klassen antar jag, kan knappt vänta till jg får sommarlov, ska bli så skönt (:
 nu kommer lite bilder, :D


best friends (: <3




min söta bästis (:


haha jag, dagens outfit:
långt linne från HM
leggins gina tricot
cardigan från gina tricot


min älskling


godkväll

tjenare (:
Det blev en ananaspaj jag bakade, sjuuuukt god ! Sara kom till mig vid  halv 8, och klockan 20.00 blev det Paris new BFF , haha bäst :D
Nu sitter jag här och gör skriver  är jätte trött.. men ´är ledig imorgon så det är härligt. MAmma köpte ben&jerrys glass till mig idag också, muuums så gott.
Regnet bara fortsätter & har hört att det ska regna hela helgen, usch.. det är sommarlov ju, hallååå ?!
men vi hörs imorgon,
puss ♥


en kräm som mamma köpte hem som man blir brun steg för steg, tänkte prova den :)



cockladdoppad frukt


mamma köpte hem jordgubbar (:


nova fick ett ben, fast hon är rädd för det i början? haha så söt


muuums (:


min ssötnooos


den goooda ananaspajen (:


avslutande bild på min andra sötnos(:

090609

Hejsan ♥
Imorse när jag gick upp sken solen så jag tänkte, yes idag blir det nog varmt väder.. men nej, nu hänger regnet i luften, usch.. sommarlov på fredag så  ge oss fint väder nu (:
Idag slutade vi vid halv 2, sen när jag kom hem var sofie här en liten stund innan hennes taxi gick, vi handlade frukt & smälte choklad, mums (: kommer bild sen på det.
just nu sitter jag & väntar på att mamma ska komma från jobbet, ska hänga med henne och handla, för ska baka en sak sen , det får ni se  i nästa inlägg :D
mamma&pappa har nämligen bröllopsdag idag, grattis till dom !
Nä, vi hörs sen
pusspuss (:


090608

hejhej sötnosar
Idag är jag ledig från skolan , love it. Är lediga på onsdag också , sen slutar vi på fredag, wiiie (: Idag har jag bara tagit det lugnt, duschat, byggt på pusslet, tvättat  & städat lite, duktig :D haha.. tänkte kolla på i taket lyser stjärnorna sen, om jag hinner(:
& föresten , kolla in denna tävligen ,(:  :   http://liicee.blogg.se/2009/june/tavling-chokladpraliner-som-lappbalsam.html#comment

jag sitter här & tänker på hur lycklig jag är som har min pojkvän. Han får mig så lycklig och jag älskar att vara med honom , vaarje sekund med han får mig lyckligare. JAg vågar inte ens tänka tanken hur det vore utan honom, jag hoppas att det är vi förevigt älskling
imorgon är det 1 år & sju månader. <3


älskling köpte ben & jerry´s glass till oss igår, mums


nyduschad ;D


dagens slappoutfit.


byxor från indiska
linne från ginatricot

helgen

Hejsan alla, ♥
förlåt för att jag inte uppdaterade igår, men baby följde med mig hem så jag hann inte.
Helgen har varit underbar! i Fredags kom vi upp till stugan vid 22.00 , vi satte igång värme och allt men det var riktigt kallt, tur jag hade älskling så vi kunde värma varandra. vi kollade på en sjukt äcklig film & sedan somnade vi. på Lördagen vaknade vi tidigt, vid 8 :O hahah, men det var fint väder, men blåste lite. Vi började dagen med att gå ner och handla lite mat & gott efter det somnade vi ute i solen, haha.. sedan ville baby fiskade så vi tog en tur ner till havet. På kvällen gjorde vi mat, eller älskling fixade, mums (: Och vi tänkte gå en kvällsrunda men det började blåsa riktigt mycket så det blev filmkväll istället. På söndagen fiskade vi lite och var vid havet, sedan tog vi tåget hem och var hemma ungefär vid 17.00 baby stannade här och åkte nyss hem. Har varit en underbar helg, och jag älskar dig mest av allt.. min kushtrim <3

jag ska ta en dusch, men ni får se bilder nu :)


älskling köpte en klubba till mig (:


fixar mat (Y)


utsikt


hah (:


famijen anka;)


älskling fiskar


så söta:D AHAHHA


puzzel med 1000 bitar (Y)


sötaste

090605

hellu alla glada ♥
idag fick vi sluta vid 11, jag höll sofie sällskap när hon åt sen tog jag bussen hem, hämtade min ring.. sjukt fin  nu :) nu småpackar jag lite, för sen kommer ju baby & hans kompis och hämtar mig, vi får stjuss till stugan,nice. chicka älskling kommer hem i helgen också, så är jag inte hemma:( ååh..saknar henne. ♥
nästa vecka är vi lediga både måndag & onsdag, sen slutar vi på fredagen, skönt !
jag kommer inte kunna uppdatera i helgen för har inget internet där uppe i stugan i blekinge (:  så vi hörs igen på söndag ! ha en trevlig helg , för det ska jag ha ;)
pusspuss :D



dagens outfit, :)


tjocki älskling




bild på mig & min saknade chicka <3

090604

godkväll:)
nu sitter jag här nyduschad & naglarna är färdiga ! klar att sova, haha men ska vänta lite ...klockan är ju bara 20.00 :O haha.
baby ringde mig för en stund sen, han hade fixat stjuss till imorgon, så det blir av.. wiie, kul.
annars har det inte hänt så mycket ikväll. jag har städat lite också. tänkte bara lägga upp bilder på naglarna, jag suger på att måla de men det blev lite bättre denna gången.
puss♥







dålig uppdatering.

hej läsare♥
förlåt för dålig uppdatering men igår åkte jag till älskling så hann inte skriva. Jag överaskade honom och han blev glad när han kom hem från jobbet (; hahaa.
Kom precis hem nästan och tänkte ta en ansiktsmask och sedan hoppa in i duschen och ska även fixa naglarna ikv, tänkte fixa fransk manicur igen, länge sen nu (;
Det blir nog av att vi åker ut till stugan imrogon, en hel helg med baby..wioiie :D
ska bli skönt att komma ifrån allt annat lite, och tyvär blir det inget bloggande där ifån för har inget internett , ganska skönt faktiskt.
nu kommer lite bilder på mig sen igår, uppdaterar kanske ikv också (:
Puss.




egopic


gårdagens outfit.
t-shirt från gina tricot.
piratbyxor från idiska

älskling ! (:


shopping.

godkväll ♥
Blev en runda shopping idag igen.. fy på mig. Men ja, alltid kul med lite nya saker inför sommaren :D Iallafall, idag i skolan blev jag färdig med dom två sista inlämningarna så inget kvar innan sommarlovet nu, hur skönt är inte det? love it !
sommarvädret har varit här och det sägs att sommaren är slut imorgon , hahah kul & höra ? usch.. men vi får hoppas på det bästa, men jag hoppas ni har nutit av domhär dagarna iallafall !
I helgen ska nog jag & älskling vara i stugan, sjukt mysigt.. tror det blir av (:
nu får ni se bilder.

dagens shopping
* ett par byxor som går till knäna.
* 2 linnen, ett kort & ett lite längre.
* 1 bh med av tagbara band + genomskinliga band.
* blommklämmer.
* strumpor till högklackat. :P

piratbyxor. Indiska 179:-

 
linne utan axelband HM 59,50 :-


långt linne/ tunika. HM 129 :-


strumpor HM 59,50 :-  klämmor HM 29,50 :-    bhband HM 39,50 :-  
ingen bild på bh men den kostade 149:-  HM


dagens outfit.




favorit pircingen i nu till sommaren .:)


sötnosen trivs :)


090601

hej solsken ♥
idag är det riktigt varmt, 1 juni.. wohoo slutar skolan om 11 dagar, jag har 7 skoldagar kvar :D riktigt gött, men ritgit segt.. hahah. men man får stå ut.
Jag ska ut och sola lite snart, så skönt väder altså..
älskling kom med ett förslag att åka ut till vår stuga i helgen , och det kan nog bli mysigt ! får se om det blir av (: hoppas.
Idag var jag in om entré ( fast jag inte ska handla igentligen) men ja, jag handlade 2 linnen & en väska, för behöver en större väska ibland, så det var bra :)
nu får ni se bilder på inköpet,
peace ! (Y)


linnen från Gina triocot, 79:- styck.


väska från HM 198:-


min tjocki, i love you. <3


RSS 2.0